TROUWEN OP DE CANARISCHE EILANDEN:

Canarische Eilanden, 5 december 2016 – U hebt uw geliefde ten huwelijk gevraagd of bent van plan dat binnenkort te doen? U droomt van een zonovergoten bruiloft in een sprookjesachtige omgeving? Hier zijn enkele redenen die u zouden kunnen overtuigen om te trouwen op een bestemming waar u misschien nooit aan had gedacht: de Canarische Eilanden.

Reden #1: het klimaat

Wanneer u uw huwelijk voorbereidt, is het weer een belangrijke factor om mee rekening te houden. Aangezien de Canarische Eilanden over het ‘beste klimaat ter wereld’ beschikken, hoeft u zich daar alvast geen zorgen over te maken. Met een gemiddelde jaartemperatuur van 22 graden, niet te koud in de winter en niet te warm in de zomer, is het klimaat op de eilandengroep het beste gezelschap voor de gelukkigste dag van uw leven. U hoeft alleen nog maar te kiezen tussen een aperitief binnen of op het terras.

Reden #2: de omgeving

De Canarische eilandengroep bestaat uit zeven eilanden die zeer verschillend zijn van elkaar. De unieke kenmerken van elk eiland bieden u de mogelijkheid om steeds de beste oplossing te vinden, of u nu houdt van een huwelijk op een geïsoleerde plek in de ongerepte natuur of een feest in een levendigere omgeving verkiest. En het spreekt voor zich dat de Canarische Eilanden barsten van de verborgen plekjes die uw reis van een extra dosis romantiek voorzien (en dus ook van uitzonderlijke huwelijksfoto’s!).

Reden #3: de infrastructuur

De Canarische Eilanden hebben een breed aanbod aan faciliteiten, met feestzalen en hotels van alle categorieën. Bovendien kunt u er rekenen op uitstekende huwelijksprofessionals – ervaren fotografen of cateraars die verschillende keukens aanbieden. Als u graag de volledige of een deel van de organisatie aan een professional overlaat, dan kunt u ook een beroep doen op een gespecialiseerde weddingplanner, die er alles aan zal doen om van uw huwelijksdag (of -weekend, doe eens zot!) een onvergetelijke tijd te maken.

Reden #4: de opties

Innovatieve huwelijksconcepten zijn trendy momenteel. Voor een werkelijk unieke bruiloft die perfect bij u past, biedt de eilandengroep een ruime waaier aan opties om uit te kiezen. Waarvoor wilt u uw gasten uitnodigen: een barbecue op het strand, een digestieve wandeling in het bos of in de duinen, een fotosessie aan de voet van een vulkaan? Wat uw voorkeur ook mag zijn, u vindt op de Canarische Eilanden ongetwijfeld de oplossing die uw dromen in vervulling doet gaan.

 

Reden #5: de huwelijksreis

Het grote voordeel, en zeker niet een van de minste: op de Canarische eilandengroep zijn bruiloft en huwelijksreis perfect te combineren. Er zijn immers heel wat mogelijkheden om op ontdekking te gaan. Alleen op de Canarische Eilanden kunt u helemaal tot rust komen op ongerepte stranden, wandelen door de prachtige natuur en relaxen in een kuuroord voordat u gaat dineren in een sfeervol restaurant of een glaasje drinken op een terras onder een van de mooiste sterrenhemels van Europa. Bovendien zijn er op de eilanden heel wat duoactiviteiten te doen: zeilen, duiken, walvissen spotten ... of gewoon genieten van intieme momenten met elkaar terwijl u de charmes van elk eiland ontdekt.

U gaat dus trouwen op de Canarische Eilanden?

Voilà, de beslissing is genomen, u gaat trouwen op de Canarische Eilanden. Om het u allemaal nog wat makkelijker te maken, is er de website http://www.jaikwilcanarischeeilanden.com waar u de mooiste plaatsen kunt ontdekken om ja te zeggen en waar u inspiratie kunt opdoen voor uw bruiloft. U vindt er adressen van huwelijksprofessionals en andere ideeën om van uw huwelijk de mooiste dag van uw leven te maken.

 

Over Canary Islands

Promotur Turismo de Canarias, dat deel uitmaakt van het Departement van Toerisme, Cultuur en Sport van de Regionale Overheid van de Canarische Eilanden, overziet de promotie van het toerismemerk van de Canarische Eilanden. Het werd opgericht in 2005 en heeft als doel om het grote toeristische aanbod van de Canarische eilandengroep te bestuderen, promoten en in de markt te zetten, samen met andere instituten op de eilanden die gerelateerd zijn aan de toeristische sector.

Neem contact op met

www.hellocanaryislands.com/